WordPress – Hoe moeilijk is het om te installeren?

WordPress – Hoe moeilijk is het om te installeren?

In plaats van u te vertellen hoe eenvoudig het is om WordPress op uw site te installeren, zal ik de stappen om het te installeren doornemen en u zelf laten beslissen. Afhankelijk van uw host kunnen uw stappen enigszins variëren, maar deze stappen zijn geldig voor de meeste grote webhosts.

Zonder verder oponthoud, hier zijn de stappen om WordPress te installeren in uw webhosting-account met cPanel en Fantastico:

 1. Log in op je cPanel
 2. Ga naar de sectie genaamd “Fantastico”
 3. Zoek onder Fantastico de link naar WordPress
 4. Volg de instructies op het scherm voor WordPress
 5. Geef WP een eigen directory
 6. Nadat de installatie is voltooid, logt u in op het beheerderspaneel en bent u klaar om te gaan

Voor het geval je je afvraagt ​​aan welke vereisten je hostingaccount moet voldoen, hier zijn ze:

 1. U moet toegang hebben om MySQL-databases te maken. Zonder in definities te vervallen, is MySQL het databasesysteem dat WordPress aan de achterkant nodig heeft om te kunnen werken.
 2. Je hebt php nodig. Php is een webprogrammeertaal die fungeert als front-end waarmee uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Safari, etc.) kan communiceren met de MySQL-backend waarop WordPress de gegevens opslaat.
 3. Uw hosting zou op linux moeten draaien. Dit is het besturingssysteem van de hostcomputer waarop WordPress leeft. Het maakt niet uit of uw thuis-/kantoorcomputer een Mac, een pc of een Linux-computer is. U kunt via uw webbrowser met uw WordPress-site “praten”.
 4. Ik raad aan om een ​​host te zoeken die je cPanel biedt. Waarom? Omdat cPanel je de mogelijkheid biedt om WordPress te installeren met een paar klikken en een minimum aan typen, zelfs als Fantastico niet door je host is geïnstalleerd.
 5. Als je geen cPanel hebt, moet je mogelijk je hostingprovider vragen om WordPress voor je te installeren.
 6. Je kunt WordPress handmatig installeren, maar het is niet echt nodig en valt buiten het bestek van dit artikel.

Dat zijn de vereisten voor WordPress. Beschouw deze vereisten als de equivalente vereisten van “uw auto heeft gas nodig om te rijden en lucht in de banden” als u ergens naartoe gaat rijden.

Bron: Rafael Marquez

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie