WordPress-plug-ins: de creatieve ruggengraat van WordPress

WordPress-plug-ins: de creatieve ruggengraat van WordPress

Lange tijd trad de ontwikkelaarsgemeenschap op als puristen met betrekking tot Web Apps Development. Er was een sterke overtuiging dat aangepaste codering vanaf het begin de enige optie zou kunnen zijn. Echter, nadat veel Open Source-platforms snellere mechanismen bieden, hebben de ontwikkelaars nieuwe methoden aangenomen. En WordPress is een van de marktleiders vanwege een breed scala aan WordPress-plug-ins.

Stel, u heeft een luchtvaartmaatschappij nodig en u wilt een selfservice-app bouwen. Waarschijnlijk had u een paar jaar geleden aangepaste ontwikkeling nodig gehad. De belangrijkste taak is om een ​​reeks dynamische bruggen te bieden tussen de backend van de website en het CRM. Het ontwikkelen van een vergelijkbare web-app met WordPress zou zeker tijd besparen bij ontwikkelingsinspanningen.

Het grotere voordeel is echter hoe gemakkelijk het is om extra functies te bieden. WordPress-plug-ins voor klantportals en serviceportals kunnen uw site onmiddellijk met uw CRM verbinden. Bovendien stelt het u ook in staat om als gebruiker een enkele CRM-licentie te gebruiken voor uw hele klantenbestand.
De wereld van websites en webontwikkeling als geheel heeft veel te danken aan WordPress. Op dit moment drijft alleen WordPress 29% van het internet aan. Bovendien is het marktaandeel van het WordPress CMS alleen al meer dan 60%. Wat maakt dat we zo dol zijn op WordPress? Gebruiksgemak, de Open Source Community, de schoonheid van het platform, de blog, enzovoort.

Als we het mysterie ontvouwen en naar het microniveau gaan, zou het antwoord WordPress-plug-ins kunnen zijn. De beschikbaarheid van de WordPress-plug-ins voor verschillende gebruiksscenario’s is ongeëvenaard. Met een plug-inbibliotheek van meer dan 35000 en meer dan 800 miljoen downloads, is WordPress echt de koning van het CMS!

De geëvolueerde WordPress-sites
Alleen WordPress beheert meer dan 80% van ’s werelds meest populaire websites. Om dit te kunnen blijven doen, moet WordPress als platform en daarmee ook de WordPress-plug-ins evolueren. Nog niet zo lang geleden stuitte de ontwikkelaarsgemeenschap op geruchten (?) van onveilige WordPress-sites. Lange tijd waren we van mening dat WordPress-sites de grote hoeveelheden verkeer niet aankunnen.

Op dit moment drijft WordPress mediasites met veel verkeer en prestatiegerichte e-commercesites aan. De robuuste use-cases binnen het WordPress-framework zijn mogelijk dankzij de brede plug-inbibliotheek. Verder heeft WordPress nog een beveiligings- en onderhoudsrelease uitgebracht met versie 4.9.1. Na versie 4.0 loste WordPress de meeste kwetsbaarheden op. En uitgebreide plug-ins zorgden voor schaalbaarheid.

De volgende vraag?
De meerderheid van de kleine tot middelgrote ondernemingen maakt zichzelf sterker met CRM-applicaties. Integraties van een website gebouwd op elk platform met een CRM kan een lastige zaak zijn. Het is echter een essentiële integratie omdat het verschillende bedrijfsprocessen voor uw bedrijf automatiseert. WordPress en het Web 3.0 bieden precies het perfecte platform om robuuste webapplicaties te bouwen.

WordPress-plug-ins zijn niet kwetsbaar!
Het is geen vraag. Niet meer! Er zijn veel aspecten die een WordPress-site kwetsbaar maken en plug-ins zijn niet alleen de reden. Tuurlijk, niet logisch…

Op basis van de feiten die aan het begin van dit bericht zijn gedeeld, is het duidelijk dat hackers zich op WordPress-sites zouden richten. Het is een volumespel. Het vinden van een zwakke plek in de WordPress-kern zou een groter aantal sites beïnvloeden dan op enig ander platform. En dat geldt ook voor de impact voor WordPress-plug-ins. Als site-eigenaar wilt u meer veilige opties voor uw site.

De toenemende penetratie van WordPress in het topsegment van merken vereist echter een hogere beveiliging voor WordPress-plug-ins. En in de afgelopen jaren hebben de ontwikkelaars eraan gewerkt om dit te waarborgen. Daarnaast laten de afgelopen jaren ook zien dat er niet zoiets bestaat als een veilige website in letterlijke zin. Het gaat erom wat u het beste kunt doen om uw website te beveiligen. En hoe effectief uw back-up- en preventietools zijn.

Gevolgtrekking:
Van Bloomberg tot Wall Street Journal Blog, er zijn veel toonaangevende mediasites die worden aangedreven door WordPress. En Media blijft het domein met het hogere verkeer per site in elke regio. De wereld van WordPress-plug-ins is enorm en in staat om een ​​e-commerce winkel te bouwen om hoge prestaties te behouden.

Begrijp de uitdagingen en zorg voor veiligheidsmaatregelen. Geniet van de ontwikkeling met behulp van WordPress-plug-ins, ze verdienen tenslotte de eer om het internet zo mooi en leuk te maken om mee te communiceren.

Bron: Maulik Shah

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie