Xamarin: het volgende grote ding in de ontwikkeling van mobiele apps

Xamarin: het volgende grote ding in de ontwikkeling van mobiele apps

Sinds Microsoft de overname van Xamarin aankondigde, richtte de ontwikkeling van mobiele apps zijn hoofd op de relatieve clan van de meest populaire app-ontwikkeling op verschillende platforms. Het feit dat de producten van Xamarin door 1 miljoen ontwikkelaars in 120 landen werden gebruikt, is een absoluut bewijs van waarom het de volgende grote stap is in de ontwikkeling van mobiele apps.

Voor een beginner is het gewoon een ander mobiel platform zoals Native of Hybrid, voor het ontwikkelen van apps met C#. Maar voor Top Mobile App Development Companies is het een uitkomst voor ontwikkelaars. Xamarin heeft hybride en platformonafhankelijke ontwikkeling zelfs naar een heel nieuw niveau getild en is in staat om alle platforms (Android, iOS, Windows of Hybrid en Cross-platform) te combineren in een enkele mobiele applicatie met dezelfde code.

Xamarin: Wat is het?

Xamarin is een product dat werkt op .NET en C# om originele native Android- en iOS-apps met dezelfde functies te produceren. Het is een codetaal die eigendom is van Microsoft en die cross-implementatie gebruikt van de Common Language Specification (CLS) en Common Language Infrastructure (CLI).

Technisch gezien is het de gedeelde codebase die het mogelijk maakt om alle platforms in één app te combineren. Xamarin deelt de C#-codebasis voor ontwikkeling. Met behulp van de codebase ontwikkelen Top App Developers in India apps voor native Android-, iOS-, Windows-, Cross-Platform- en Hybrid-platforms en delen deze op meerdere platforms.

Xamarin: Waarom is het belangrijk?

Laten we zeggen dat je een native Android-app hebt ontwikkeld en gelanceerd en dat deze in de loop van de tijd een enorm succes is geworden in de app-markt. Wat wordt je volgende zet? iOS-platform??

Waarom helemaal opnieuw beginnen als u gebruik kunt maken van de gedeelde codebase van Xamarin, waarmee u apps op meerdere platforms kunt ontwikkelen.

Het extra voordeel van Xamarin is dat het producten van Microsoft kan leveren, zoals Visual Studio en NuGet, en .NET draagbare klassenbibliotheken voor codering kan integreren. Het stelt de ontwikkelaars ook in staat om de component rechtstreeks vanuit de IDE aan hun apps toe te voegen. Ook backends als Azure, Salesforce, SAP en Parse kunnen binnen de app worden geïntegreerd. In feite biedt Xamarin het beste van twee werelden: Native Java Code Ability en Code Re-usability.

Xamarin: Producten

Topbedrijven voor de ontwikkeling van mobiele apps vertrouwen volledig op het product van Xamarin, dat is geen verrassing! Verrijkte applicatietools en geïntegreerde componentenopslag maken het veel gemakkelijker voor de ontwikkelaars om mee om te gaan. Xamarin.Forms, Xamarin Test Cloud, Xamarin for Visual Studio, Xamarin Studio, Xamarin.Mac, .Net Mobility Scanner en RoboVM zijn de producten die worden aangeboden door Xamarin (eigendom van Microsoft).

Xamarin is een van de beste ontwikkelingsplatforms voor mobiele apps. Kijk je ernaar uit om een ​​Xamarin-app te ontwikkelen?

Vind het beste team van technische ontwikkelaars die verschillende Xamarin-apps hebben ontwikkeld op Android-, iOS- en Windows-platforms.

Bron: Sathish Arumugam

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie