Xbox One S – het nieuw ontworpen gamingsysteem van Microsoft

Xbox One S – het nieuw ontworpen gamingsysteem van Microsoft

Voor gamers over de hele wereld is de langverwachte nieuw ontwikkelde Xbox One S nu te koop. Voor de meer fanatieke gamer die meer ruimte nodig heeft, is de Xbox One S 2 TB-editie nu beschikbaar. Met een overvloed aan functies die zijn ontworpen om dit de beste Xbox ooit te maken, is dit momenteel het populairste systeem op de markt dat geschikt is voor de aanval van dit jaar aan geavanceerde 4K-televisiesystemen. Het toegevoegde ontwerp en de specificaties onder de motorkap van dit spelsysteem brengen veruit de verbazing en charme van deze langverwachte spelervaring.

Ontwerp

Het ontwerp van de Xbox One S is afgeleid van het idee dat het gemakkelijker te hanteren is. Door dit concept hebben ze deze Xbox One S 40% slanker gemaakt dan de nieuwste Xbox One’s die zijn uitgebracht. Samen met het slanke ontwerp komt het inkorten van accessoires zoals het netsnoer voor de Xbox One, die een grote voeding had. Deze voeding is nu intern in de console geïntegreerd in plaats van te worden aangesloten op het externe netsnoer. Om de zaken competitiever te maken, heeft de nieuwe Xbox One S de mogelijkheid om horizontaal te staan, net als zijn concurrent, de PlayStation 4, en een directe indruk te maken op dit merk. De kleur van de Xbox One S is in “Robot White” om dit elegante ontwerp een schoner gevoel te geven.

Voor Kinect-gebruikers, die gewend zijn dat de Xbox one hun Kinect-poort als onderdeel van de console heeft, is dit een grote verandering geweest. De Xbox One S heeft geen Kinect-poort en gebruikers die een Kinect willen gebruiken, zullen een adapter moeten kopen om deze game-ervaring op de Xbox One S te gebruiken. Om deze poort te vervangen, is er nu een USB-poort op de voorkant, met twee aan de achterkant en een IR-blasterpoort aan de voorkant. Om deze reden biedt Xbox momenteel een gratis Xbox Kinect-adapter aan voor gebruikers die hun Kinect-apparaat willen aansluiten.

Grote functie – 4K Ultra HD-compatibel

De grootste feature-verbetering naast het strakke ontwerp is de ondersteuning voor 4K die eerdere modellen van de Xbox One niet ondersteunden. Je kunt niet alleen je favoriete streamingnetwerken streamen op de Xbox One S, maar je kunt ook de 4K Ultra HD Blu-ray Playback gebruiken. Voor meer mensen die op zoek zijn naar een 4K Ultra HD Blu-ray-speler, kost de speler alleen al tussen de $ 150-500. Deze console met al zijn functies kost $ 399, wat slechts ongeveer $ 100 verschil is tussen de momenteel verkopende Xbox One die te koop is. Om de 4K Ultra-details volledig te zien, is het enige ontbrekende onderdeel een 4K Ultra-televisie om de details van de graphics te bekijken.

Hardwaredetails

De Xbox One S kan bogen op de mogelijkheid om 4K HDR-beelden te verwerken, inclusief een harde schijf van 2 TB. Latere modellen zullen de mogelijkheid hebben om een ​​opslagoptie van 500BG of 1 TB aan te schaffen, wat in wezen ook de prijs van dit systeem zal veranderen wanneer u op de harde schijf gaat. Voor gebruikers die willen verkleinen op de interne harde schijf en opschalen op een externe harde schijf, is die optie nog steeds beschikbaar met de Xbox One S met een USB 3.0 HDD-poort, die standaard is op de huidige Xbox One-modellen.

De draadloze controller krijgt ook een update met een geavanceerde gripfunctie waarmee gebruikers de controller beter kunnen vasthouden en de spelnauwkeurigheid tijdens het spelen kunnen hanteren. Deze controllers draaien nu op Bluetooth-technologie.

Bron: Rajea Forrest

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie