Yeelight LED-plafondverlichting

Yeelight LED-plafondverlichting

LED-verlichting wordt in bijna elke hoek van het huis, kantoor, winkels enz. gebruikt, omdat het een groot aantal voordelen biedt ten opzichte van traditionele verlichting. Deze lampen blijken de schoonste en meest milieuvriendelijke manier van stralen en hebben voordelen zoals energiezuinig, duurzaam, laagspanningsvoeding, enz. De uitstraling kan naar elk hoekje van de kamer worden verspreid door een plafond-LED te gebruiken. Yeelight LED-plafond is het nieuw gelanceerde licht dat een functie heeft om de helderheid en kleurtemperatuur aan te passen. De lamp wordt geleverd met de Bluetooth-afstandsbediening waarmee deze overal behalve in dezelfde kamer kan worden gebruikt. Het product kan ook worden verbonden met smartphones via wifi en bluetooth, waardoor u uw licht kunt in- of uitschakelen.

De Yeelight Smart LED-plafondlamp kan in minder minuten worden geïnstalleerd en zorgt voor een museumverlichtingseffect vanwege de hoge CRI die erin aanwezig is. De lamp is zo gemaakt dat hij beschermd is tegen stof en de aluminium beplating zorgt voor een zeer efficiënte koeling. Het licht zal naar verwachting ongeveer 25.000 uur meegaan en is ook beschikbaar in de nachtlichtmodus met maanlicht, wat een gezelligheid en warmte in de kamer zal creëren. Met het in het licht aanwezige Dual-chip Three-way Dimming systeem kan de helderheid worden aangepast van 0,1Lm tot 2000Lm en kan de kleurtemperatuur worden gewijzigd van 2700K tot 6500K. Dus bij extreem koud weer kunnen deze lampen werken als kachels die voor de warmteregeling zorgen.

Yeelight heeft deze gelanceerd in concurrentie met andere producten door verschillende voordelen te bieden in vergelijking met de andere LED-lampen. Als je een nieuwe verlichting wilt die iedereen in je kamer lang zal bewonderen, ga dan voor Yeelight Plafond LED, want deze lampen zullen charme toevoegen aan je kamer. Het licht is gekoppeld aan Mi Band, die een volgfunctie heeft, want wanneer je in slaap valt terwijl je tv kijkt of ander werk, wordt het licht automatisch uitgeschakeld wanneer het groene licht van Mi Band wordt gegeven.

De lampen zijn eenvoudig, mooi en intelligent gemaakt met een verlichtingszone van 15 vierkante meter. De lamp is voorzien van 240 stuks OSRAM LED’s met een kleurweergave-index tot 95 Ra. De snelkoppelingsmodus die in het licht aanwezig is, helpt u bij het duwen en schuiven om de lamp gemakkelijk in de houder te vergrendelen. Yeelight LED-plafond heeft een vermogen tot 28 W en bevat geen schadelijke stralingen die het lichaam kunnen aantasten.

Met de vooruitgang van slimme gadgets is het leven van iedereen heel gemakkelijk geworden en een van de grootste voorbeelden hiervan is LED-licht. Er zijn varianten van LED beschikbaar met verschillende kenmerken waarvan dit nieuw gelanceerde licht, dwz Yeelight LED-plafond, ideaal is voor krappe ruimtes en veel functies biedt ten opzichte van de andere LED-lampen.

Bron: Swati D Banerjee

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie