YouTube blijft traag werken en blijft achter – Hoe YouTube-video’s in de snelste tijd worden geladen

YouTube blijft traag werken en blijft achter – Hoe YouTube-video’s in de snelste tijd worden geladen

Als je een van de ongelukkige computergebruikers bent die trage YouTube-video’s ervaart, dan zijn er een aantal mogelijke oorzaken waardoor je systeem niet soepel kan werken. Deze problemen omvatten alles, van de “webbrowser” van uw computer die niet correct werkt, tot een probleem met de instellingen van uw pc die deze zal gebruiken om te draaien. Deze tutorial laat je de beste manier zien om de snelheid van YouTube-video’s op je systeem te verbeteren.

Hoe u YouTube-video’s sneller kunt laten laden

1) Installeer uw webbrowser opnieuw

Het eerste dat u moet doen, is de webbrowser opnieuw installeren waarop u de video’s probeert te bekijken. Een van de grootste problemen voor YouTube-video’s zal zijn met de daadwerkelijke webtoepassing die uw computer zal gebruiken om YouTube te laden – in die zin dat deze browser voortdurend beschadigd of beschadigd zal zijn – waardoor uw systeem niet zo soepel mogelijk kan werken. Om dit probleem op te lossen, is het raadzaam om deze stappen te volgen:

– Klik op “Start”

– Klik op “Configuratiescherm”

– Klik op “Een programma verwijderen”

– Zoek uw Werb-browser

– Klik op “Verwijderen” / “Verwijderen”

– Start uw pc opnieuw op

– Installeer de browser opnieuw

Dit zou alle beschadigde of beschadigde bestanden van de browser moeten verwijderen – wat de betrouwbaarheid en snelheid en het resultaat van uw pc ten goede komt. Dit werkt voor ongeveer 60% van de mensen die trage YouTube-problemen ervaren.

2) Zorg ervoor dat het internet van uw pc snel werkt

Het is duidelijk dat een snelle internetverbinding van cruciaal belang is om YouTube-video’s te kunnen afspelen. Dit kan worden bereikt door eerst te kijken hoe snel de “onbewerkte” verbinding van uw pc is – door op “SpeedTest.net” te klikken en vervolgens te bepalen hoe snel uw verbinding is. Als het niet zo snel is, moet u alle programma’s die uw systeem mogelijk heeft via internet, zoals Skype / AIM, afsluiten en de test opnieuw proberen. Als het nog steeds traag is (onder de snelheid waarvoor je betaalt), neem dan contact op met je ISP (Internet Company)

3) Ruim het register van Windows op

Het wordt aanbevolen dat u ook een programma voor het opschonen van het register gebruikt om eventuele problemen in Windows op te lossen. Een registeropschoonprogramma is een hulpmiddel dat in staat is om mogelijke fouten in de registerdatabase van uw pc te herstellen – een gecentraliseerde database die uw computer voortdurend in staat stelt om uw bureaubladachtergrond, de meest recente e-mails en zelfs uw opgeslagen inloggegevens op te roepen. Niet veel gemiddelde pc-gebruikers weten van het bestaan ​​van het register af, maar feit is dat het voortdurend veel problemen voor uw systeem veroorzaakt doordat het beschadigd en onleesbaar wordt.

Het register zorgt ervoor dat YouTube-video’s langzamer worden geladen omdat elk van deze video’s een groot aantal instellingen van het register vereist om te worden uitgevoerd… uw pc kan erin zitten. Om dit te doen, moet u gebruik een hulpprogramma voor het opschonen van registers om uw computer te scannen en alle mogelijke problemen die deze database kan hebben, op te lossen – waardoor de snelheid van uw computer wordt verhoogd.

Bron: Katie Martins

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie