Zeven praktische stappen bij het aanvragen van verschillende academische inspanningen

Zeven praktische stappen bij het aanvragen van verschillende academische inspanningen

Van tijd tot tijd wordt de carrière van een academicus onderbroken door het invullen van aanvragen voor onderwijsprijzen, beurzen, onderzoek en andere beurzen. Deze noem ik academische inspanningen. Mijn ervaring, succesvolle betrokkenheid en analyse of de processen die bij een aantal van deze inspanningen betrokken zijn, suggereren dat er enkele gemeenschappelijke kenmerken en bijbehorende stappen aan deze toepassingen zijn gekoppeld. Om succesvol te zijn, moeten deze worden nageleefd.

Stap een: zorg ervoor dat u een online account of persoonlijk webportaal aanmaakt. Online solliciteren voor deze inspanningen is nu standaard geworden. Via deze webportals of online accounts kunt u uw huidige status controleren en de secties en vereisten voor de onderneming waarvoor u solliciteert uploaden en reageren.

Stap twee: gebruik de webportal om de juiste categorie fellowship, beurs of prijs te vinden en aan te vragen waarvoor u zich wilt aanmelden. Categorieën en descriptoren zijn duidelijk gemarkeerd en strategisch geplaatst op deze webportalen of sites. De plaatsing zorgt ervoor dat ze gemakkelijk worden geïdentificeerd door een potentiële kandidaat, deelnemer of sollicitant net als jij.

Stap drie: lees zorgvuldig secties en instructies die worden gegeven voor het streven waarvoor u solliciteert. In sommige gevallen kunnen er ook voorbeelden zijn van voltooide secties die u kunt lezen en uw eigen toepassing kunt vormen. Als dit niet bestaat op de webportal of site, met een ijverige zoektocht op internet, kunnen er voorbeelden worden gevonden. Het is erg belangrijk om deel te nemen aan dit proces van zoeken en verkrijgen van voorbeelden. Door dit te doen, kunt u uw denken sturen en kunt u uw reactie structureren in overeenstemming met wat nodig is, wat uiteindelijk tot uw succes zal leiden.

Stap vier: let goed op aspecten zoals woordlimieten en andere speciale vereisten zoals de noodzaak om uw kennis en begrip of een bepaalde discipline duidelijk aan te tonen of duidelijk de impact te schetsen die uw voorgestelde onderzoek op anderen kan hebben of hebben gehad of laat zien hoe uw opleiding , opleiding, werk, rollen en ervaring hebben bijgedragen aan uw professionele ontwikkeling als leraar, mentor, leerfacilitator en/of academisch leider.

Stap vijf: zorg ervoor dat u alle vereiste secties van uw aanvraag invult en proeflees deze. Een sollicitatie die nagekeken moet worden, straalt slecht af op jou als professional en maakt het werk van de beoordelaar minder dan een plezierige ervaring.

Stap zes: de meeste academische gerelateerde toepassingen vereisen een referentie of twee. Scheidsrechters moeten goed gekozen zijn, dat wil zeggen dat ze verstandig commentaar kunnen leveren op uw werk en zo bijdragen aan uw succes. U stuurt ze ofwel een overzicht van wat nodig is, of de webportal automatiseert dit verzoek en koppelt uw referenten aan de juiste sectie van uw webportal. Stuur tijdig herinneringen aan uw scheidsrechters.

Stap zeven: soms, afhankelijk van de aard en het type inspanning waarvoor een aanvraag wordt ingediend, zijn er kosten aan verbonden. Dit zal betaald moeten worden. De vergoedingen die u betaalt, kunnen gebaseerd zijn op uw status, dat wil zeggen onafhankelijk wetenschapper of wetenschapper in dienst van een instelling.

Als je succesvol wilt zijn bij het aanvragen van je volgende academische onderneming, raad ik je ten zeerste aan deze stappen te volgen. Veel geluk!

Bron: Dr. Mark A. Minott

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie